Privaatsuspoliitika

RASSVET OÜ on võtnud endale kohustuse kaitsta oma klientide ja kasutajate privaatsust. Selle põhjal oleme välja töötanud selle privaatsuspoliitika, mis reguleerib kliendiandmete kogumist, kasutamist, avalikustamist, edastamist ja säilitamist.

Meie tegevus Internetis toimub vastavalt kõigile asjakohastele seadustele ja kehtivatele Euroopa Liidu seadustele ning Eesti Vabariigi seadustele. Varuge hetk meie privaatsuseeskirjade lugemiseks.

Isikuandmete kogumine

  • RASSVET OÜ  võib koguda ja kasutada järgmisi isikuandmeid:
  • informatsioon e-poe kasutamise kohta (sh. IP aadress, geograafiline asukoht, brauseri tüüp ja versioon, operatsioonisüsteem, viiteallikas, külastuse pikkus, lehekülje vaatamised, veebisaidil navigeerimine, külastuse kellaaeg ja kuupäev ning muu statistika. Lisaks võime kasutada kolmandate osapoolte teenuseid nagu Google Analytics, et koguda, jälgida ja analüüsida informatsiooni teie ja meie vaheliste toimingute kohta või seoses meie e-poega, sealhulgas informatsiooni meilt ostetud toodete ja teenuste kohta;
  • informatsioon, mida te ise edastate e-poe kasutajaks registreerudes (sh. e-maili aadress, ees- ja perekonnanimi, arveldus- ja postiaadress);
  • informatsioon, mida edastate meile seoses teenuste tellimise ja e-maili teel saadetavate teadetega;
  • muu informatsioon, mida te RASSVET OÜ ’ile edastate.

Isikuandmete kasutamine

RASSVET OÜ  võib kasutada teie isikuandmeid järgmistel eesmärkidel:

e-poe haldamiseks;

  • e-poe kohandamiseks teie vajadustega;
  • võimaldamaks teile juurdepääsu e-poe teenustele ja nende kasutamisele;
  • teie poolt ostetud toodete saatmiseks, jagades teie tarneaadressi logistikapartneritega;
  • teie poolt ostetud teenuste pakkumiseks;
  • teadete saatmiseks ja arvete maksmiseks ning maksete vastuvõtmiseks;
  • teie poolt soovitud teadete saatmiseks e-maili teel;
  • teie poolt edastatud päringute, tagasiside ja meie teenustega seotud kaebustega tegelemiseks;
  • saatmaks teile regulaarselt e-maile meie uute toodete, eripakkumiste või muu info kohta, mis meie arvates võiks teile huvi pakkuda, kasutades teie poolt antud e-maili aadressi;
  • samuti kasutamaks teie isikuandmeid teiega ühenduse võtmiseks, et küsida luba teie ostukogemuse kasutamiseks/jagamiseks meie turundus- või müügimaterjalides.

Privaatsuspoliitika tingimused ja muudatused

Meie veebisaiti kasutama asudes või Meie veebisaiti kasutama asudes või püsikliendi avalduse täitmisel oled käesolevate põhimõtete ja tingimustega tutvunud ning nendega nõustunud. Jätame endale õiguse vajadusel privaatsuspoliitika üldtingimusi muuta, teavitades sellest kõiki püsikliente, kuid anname oma parima, et hoida meie privaatsuspoliitika ajakohase ja Sinule kättesaadavana meie kodulehel.

Kliendi isikuandmete vastutavaks töötlejaks on Rassvet OÜ. Kõigi privaatsuspoliitika või andmetöötluse kohta tekkivate küsimuste või muredega palume võtta ühendust aadressil rassvet.est@gmail.com

Sul on alati õigus pöörduda oma andmete kaitsmiseks Andmekaitse Inspektsiooni või kohtu poole. Andmekaitse Inspektsiooni näol on tegemist riikliku asutusega, mille poole on võimalik pöörduda ka isikuandmete kaitse teemadel konsultatsiooni või abi saamiseks.